1. 1.
    +52 -4
    Beyler bildiğiniz üzere (bkz: facebook yeni sazan avimiz) 2 gün boyunca trendlerdeydi ve sosyal medyayı salladı fakat olay çok garip bir hal almaya başladı.

    Başlık altında bu durumları facebooklar da yayılmasını istedik ama galiba hakkımda soruşturma çıkma olasılığı yüksek , şimdiden helalleşelim . FETÖCÜ olarak yargılanıyoruz !

    Olayı bkz dan giderek inceleyebilirsiniz , yılın ve darbenin sazan.avisini sizlerle birlikte gerçekleştirmiş bulunuyoruz fakat cnn ekibi yalan habere başvurarak bu olayların ve paylaşımların fetöcü ve dolandırıcıların yaptığını iddaa ederek yapan kişiye suç duyurusunda bulunacağı söylenmiş bakanın ağzından aktarılarak

    Cnn Haber Linki : ~ http://www.haberturk.com/...-paylasiminda-buna-dikkat ~

    Artık inci sözlük fetöcüdür ve dolandırıcıdır beyler . Bu olayı tek başıma yapmadım hep birlikte yaptık ve artık bizde darbeci fetöcüyüz galiba cnn ve başaran bey'e göre .

    iş o kadar büyümüş ki ( ben bile bu kadar büyüyeceğini tahmin etmiyordum ) facebook yönetiminden olaya ilişkin açıklama gelmiş . Sözcü de bunu yayınlarında göstermiş .

    Sözcü Haber Linki ve Facebook Yönetim Bildirisi :
    ~ http://www.sozcu.com.tr/2...iddi-aldatmacasi-1321537/ ~

    Ntv Haberin kaynaklarına göre ise olayda sözlüğün adı bile geçmeyip olayı büyüterek direk dolandırıcılık işi olduğu bildirilmiş ve yapanlara gereken cezanın verileceği iletilmiş. Darbeden faydacılık ve dolandırıcılık fetöye destekçi olarak nitelendirilmişiz.

    Ntv Haber Linki :
    ~ http://www.ntv.com.tr/tur...or,DVICW8SP90GLsT6JPJcyeg ~

    Dipnot : GALiBA SICTIK ÖZELLiKLE BEN !

    Evet bir saat önce avukatım ile görüşme sağladım bu durumda fetöcü olarak direk hüküm yersem , kurtuluş ve aklanmanın olamayacağı; direk olarak müebbet hapis ile yargılanacağımı bildirdi fakat olayın bir şakadan ibaret olduğunu duyurma işlemi olduğunu kanıtladığımızda hiçbir ceza almadan 1 gün gözaltı ve mahkeme olayı ile işi çözebileceğimi ve sadece mahkeme dosya evrak parası ödemem gerektiğini söyledi . Aynı şekilde sadece ben değil sözlük yetkilileride fetöcü olarak yargılanacağı bildirildi .

    Şuku ve up ile trendlere taşıyalım inci sözlüğü aklayalım arkadaşlar.

    EDiT : Arkadaşlar olay sazan.avi değildir sadece başlangıçta yürttüğümüz olay sazan.aviydi başlıkta o yüzden sazan.avide açıldı !
    ···
   tümünü göster