/i/Tespit

  1. 1.
    +6
    Arkadaşlar kenan evren dönemindeki darbeye bakacak olursanız ülkede eş zamanlı her ilde her ilçede operasyon başlayarak ülke yönetimine bir anda çökülmüş ve ele geçirilmiştir. Fakat bu olay resmen bir oyun anlamadınız mı ?

    Düşünsenize asker dabe yapcak ama tüm bakanlar , cumhurbaskan , basbakan tvlerde açıklama yapacak ama olağanüstü hal yapmıcaklar ?

    Darbe yapacak olan asker niye köprüyü kapatır mantık işimi bir düşünün bakalım ?

    Diğer illerde hiçbirşey yokken sadece ankara ve istanbulda olaylar karışık. Madem olaylar karışık askeriye çok güçlüdür ve tek seferde istese yok eder ama trt ye bildiri yayınlıyorlar tüm siyasetçiler meydanda ?
    Halk sokağa çıkıyor "çıkma yasağı" geldiği halde ama kimse vurulmuyor ve tankların üzerine çıkıyorlar ama askerler izliyor mantık işi mi ?

    Bence bu bir algı operasyonu ve akparti tarafından yapılıyor . Akpartiyi suçlama diyeceksiniz ama ben akpartide dışilişkiler başkanlığındayım yani akp düşmanı demeyiniz. Bu olayda haberlerde tanklar varken dexer erdogan liderimiz halkın gücünü göstermek maksadıyla herkesi meydanlara topladı .

    Eniştem astsubay ve darbe falan yok darbe olsaydı tüm il ve ilçelerde bizde dahil kaymakamı tutuklar el korduk ama şortla oturuyoruz biz diyor olay sadece ankara ve istanbulda geçerli baksana diyor.

    Bu durumda erdoğan halkın gönlünü ve desteğini , diğer partilerinde desteğini alarak oy topladı ve şimdi bu destek ile 1 yıl içinde başkanlık sistemi gelecek hayırlı olsun güzel bir oyun kurduk .
    ···
   tümünü göster