/i/Devlet

  1. 1.
    +109 -51
    Neden mi?

    1---Peygamberler
    Bir milletin namus şeref ya da yücelik gibi özel kavramlarıyla inen peygamber sayısı ya da peygamberin büyüklüğü ters orantılıdır. (bkz: araplar pisliktir)
    Sapkın olmayan ırka peygamber inmez. Peki israiloğulları Adamlara Hz.isa Hz.Musa ve daha nice peygamberler geldi öldürdüler felan yani gibi tuttular.

    Araplara Hz.muhafazid geldi sözü size bırakıyorum.Her ne kadar Urfa övünse de peygamber şehri diye aslında o kadar da iyi bir şey değil.Her neyse peki Türklere kaç peygamber indi? DUYAMADIM! Evet 0!!1Bu da gösterir ki peygamberler yönünden üstünlüğümüz var.

    2---Devletler
    Bir caps vardır herkes bilir.50 çeriyle Çin sarayını basan Kürşad Avrupayı giben Atilla Gemileri karadan yürüten FSM, Atatürk felan.Bu daha bir örneği yani siz düşünün.

    3---iman, Dine bağlılık
    Özellikle Selçuklu ve Osmanlı zamanında dinimize Araplardan daha bağlı olduğumuz zaten kesin(Araplarla karşılaştırma yapmıyorum.Son zamanlarda ortada Araplar çok dindarmış gibi bir algı var)Dubai mesela günahlar şehri. Ayrıca Osmanlı kıssaları vardır anlatılır. Birini örneklendirmek için anlatayım:

    Yavuz Sultan Selim Afrika seferinde(Kuzey Afrika. Libya Tunus felan)Ordaki siyahi kölelerin küpe taktığını görmüştür ve merak etmiştir. Köleye sorduğunda ise köleliklerinin simgesi olduğunu söylemiştir.YSS(Üşendim uzun yazmaya)bir küpe de kendine takarak''Bende Allah'ın kölesiyim bu küpe de O'na olan bağlılığımdandır demiştir.

    Not:Daha çok örnek var ama entry uzun oldu yorumlarda da yazabilirsiniz aklınıza gelenleri.

    Son olarak:NE MUTLU TÜRKÜM DiYENE!!

    Edit:Primci diyen olmuş. Kardeşim Türk'ü aşağılayan insanlar var ben bu insanlara inat yazdım bu entry i beğenmediysen çüğüle ama gibko gibko yorum yapma

    içimizdeki şerefsizlere sesleniyorum beğenmiyosanız ülkenizi soyunuzu ırkınızı gibtirin gidin.Ne Mutlu Türküm Diyene!!

    Trende girmişiz teşekkürler bu arada peygamberle iilgili peygamber geldi ama Kur'an da geçen peygamber gelmedi o anlamda didim.
    ···
   tümünü göster