1. 1.
    +1
    Chpliler ne yapmista huur çocugu vatan haini olmuş anlatsana biraz
    ···
    1. 1.
      0
      Kardeşim senin bu dediklerini chpliler yapmıyor pkkli teroristlerin eylemlerini chplilere atamassin. ayrica darbeyi CHP desteklemiyor. tamam fetoyu sucluyoruz, fetocular yargilansin istiyoruz ama birde fetoyu bu zamana kadar destekleyenlerinde,"ne istediler de vermedik"diyenlerinde yargılanmasını,ve bir daha böyle girişimler olmaması için laikliği ve cumhuriyeti savunuyoruz. zamaninda ataturke saldıranlar, ayyas diyenler bugün "ne buyuksun hey ataturk"diyor şimdi kim suçlu?
      ···
    2. 2.
      0
      Bak kardeş hayır oyu verilmesinin sebebi o değil. biraz arastirsaydin o dokunulmazlık olayında ki mesele; dokunulmazlıklar kaldırılırken herkesin dokunulmazlığı kaldırılıyordu mesela bakanların dokunulmazlığı yine kalacaktı.ee şimdi dusun ne anlamı var o zaman bakanlar istediği gibi rusveti yesin onlara bisi olmasın, muhalif milletvekilleri bisey desin tutuklansin... Ayrıca pkkyla bağlantılı bir parti arıyorsan chp en son sorgulayacagin parti...
      ···
    3. 3.
      0
      Telden yazıyorum klavye düzeltmeler yapıyor saçma sapan orda herkesin dokunulmazlığı kaldirilmiyordu olacak
      ···
    4. 4.
      0
      Ayrıca bütün bu olan patlamalrda, teror saldırılarında, ensar vakfı olayların da chp nin bütün grup önerileri reddedildi.

      Ensar vakfı olayında chp nin gensoru önergesi reddedilince akpli vekiller bunu kutladılar bilmeni isterim..
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster