/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    -3
    Hayal kırıklığımın hikayesini anlatıyorum ;

    Arkadaşlar sevgilimden ayrılışımın 4. günü . Benleyken başka birine aşık olmuş ve şuan onla sevgili oldu ve beni terketti neyse.

    Evim var , araba alıyorum bu ay , maaşım yok öğretmen adayıyım
    taliplerimi bekli.. bi dakka yanlış geldim ben galiba neyse;

    Facebookumda eskiden konuştuğun kızlara bakıyordum. Ben öncelerden çok ibiş bişeydim önüme gelen kızla yazışıyordum, sevgilisi var mı yok mu umrumda değildi . Birde üstüne yavşıyordum yani bildiğiniz fırmala böyle godoş gibi birşeydim.

    Neyse bir ton kızla yazışmışım tabi ben ayrıldığım kızla çıkınca hepsiyle muhabetti kesmişim, Ayrıldığım kız beni tripleriyle öyle eziyordu ki şuanda tek kızla bile konuşamıyorum özgüven ekgibliği nirvanada diyebiliriz. Buna çözüm arıyorum şu sıralar ..

    Neyse facemde öyle bakınırken gizemli bir kızı farkettim, kız çirkinde değil ama güzelde değil. Böyle hanım hanımçık azıcık dindar ama abartıya kaçanlardan değil. Tarikat vs üyesi hiç değil .
    Tesettürünüde böyle güzel takmış dar felanda giyinmemiş fotolarında öyle gözüküyor doğrusu.. Kız gözüme takıldı ve kızla 4 yıldır arkadaşmışız ama o kadar az konuşmusuz ki bende şaşırdım. Kızı hatırlamıyorm bile..

    Bu gizemli kızı hatırlamama rağmen her sene konuşmuşuz ve ben bunun farkında bile değilim o derece gözümün arkadasında kalmış kız ve sanki hep 2 cümle ile keşfedilmeyi beklemiş..

    Hikayenin devdıbını isteyenler şuku ve anlat panpa yazılarını göreyim
    ···
   tümünü göster