/i/Yemek Giyim ve Seyahat

Yemek ve giyim hakkında her şey
  1. 1.
    -3
    Evet beyler anlatıyorum
    öncelikle malzemeler: kağıt makas pamuk bant iğne tercihinize göre kuru çay kuru nane yaprakları veya kurutulmuş ıhlamur yaprakları.

    Kağıdımızı yapacağımız sigaranın boyutlarına uygun olarak kesiyoruz. a4 kağıdı kullanmanızı tavsiye etmem mesela sigara paketinin içindeki jelatini ıslatıp altındaki kağıdı çıkarıp kurutursanız daha güzek olur. olmadı saman kağıdı. a4te olur ama...

    Daha sonra boyutlarını ayarladığımız kağıdımızı rulo yapıyoruz dikkat etmemiz gereken nokta kat kat kağıt olmamasıdır. nekadar ince olura okadar iyi olur. bunuda kağıdı keserken ayarlamamız gerekir. Rulo yaptıımız kağıdın bir ucuna önceden sıkıştırıp küçülttüğümüz pamuk parçasını sıkı sıkı olacak şekilde yerleştiriyoruz.

    Pamuk çok ileriye gitmeyecek burada. normal sigarada sarı bölgenin bittiği yerde(beyazın başladığı yerde) tütün başlar. burdada aynı şekilde sarı bölge bantlı olacak. Altındada sıkıştırılmış pamuk.

    öbür ucu boş kalan sigara rulomuzun içine önceden hazırladığımız kuru çay, kuru nane yaprakları ve ya kurutulmuş ıhlamur herneyse onunla dolduruyoruz.Çok doldurup sıkıştırmak için uğraşırsanız rulonun şekli bozulur çünkü sadece 1 ucu bantlı öbür ucu genişleyebilir bunu düşünerek hareket edin.

    Son olarak altında pamuk üstünde bant olan bölgenin bantın bitmesine yakın olan ucundan iğneyle küçük delikler açacağız.

    Daha sonra cuvaramızı yakıp arkamıza yaslanıcaz.

    Edit:Beyler ben yaptım gayet güzel ve keyif veriyor. Ayrıca o gibko akciğerlerin dıbına koyan sigaradan çok daha hoş.
    ···
   tümünü göster