/i/Tespit

  1. 1.
    +1 -2
    Evet öncelikle pampalar Baarcelona'nın en gölcü ismine bakıyoruz Cesar Rodriguez Alvarez. Kaç yılında Barçaya gelmiş 1942 aa ne tesadüf Feytoda 42 yılında doğdu. Peki neden böyle bir olay gerçekleşti.Öncelikle ispanya'nın Franco yıllarına bakalım:

    Franco 1975'de öldü Franco büyük bir diktatördü ve Feyto onun hayranıydı. Feyto ise darbe girişimini 75 yaşında yaptı. Eğer başarsaydı Katalanları Türkiye'ye yollayıp Yeni bir ülke diktatörlük kuracaktı.Ha diyelim ki tesadüf peki. Fetullah Gülen doğunca Barça'nın armasının değişmesi tesadüf mü?

    Barça'nın 1942 armasında B.C nin arasında Dini bir sembol var.Bu yılda Feyto doğmuştu. Peki Feyto dini kullanıyordu. Dini sembolle siz bağdaştırın.

    Said Nursi Feyto'nun sıkça dile getirdiği bir olay. Peki Barça'nın En gölcü 2.ismi Said Nursi'nin öldüğü yıl futbolu bırakıyor.Ve bu adam müslüman.

    Eğer hala tatmin olmadıysanız Francoyla devam edelim Franco 1938'de göreve başlıyor ve şüpheli bir ölümle ölen Atatürk 1938 yılında ölüyor. Feytö ise Atatürk düşmanı bir adam.Bu da Feytö'nun Francoyla bir ilişkisi olduğunu gösterir. Bunun Barcelonayla ne alakası var bende anlamadım ama olsun

    Son kozumuz ise Arda TURAN. Neden Erman Kılıç Hurşut Meriç Cenk Tosun değilde Arda TURAN. Turancılık Türk devletlerinin toplanması anldıbına gelir. Arda TURAN 35 Milyon dolara sürpriz transfer oldu.

    1935 te ise mason cemiyetleri kendini fesh etti. Yani Arda Turan feytö tarafından mason cemiyeti toplayıp Birleşmeye çalışan türk devletlerini bitirecek.

    Son tezim ise Messi 15 temmuzda Türkiye'de maç yapacaktı.Ama Feytö darbe girişimini başaramadı. Peki başarsaydı? Messi Türkiye'ye gelip katalanların bağımsızlığını ilan edip diktatörlüğü resmen kuracaktı.

    O kadar araştırma yaptım uğraştım bi şukuyu çok görmeyin be.
    ···
   tümünü göster