1. 1.
    0
    Bu şarkıyla okuyunuz: https://www.youtube.com/watch?v=CdDDY5nVA3A

    Evet aslında hiç biriniz Berkecan'a ayar vermediniz aslında hiç biriniz Yenge gibmediniz hiç biriniz sizi bilmiyor siz ise bilen bilir diyorsunuz.

    Hiç bir ateistim diyen ateist değil,millete primci diyen herkes primci.Tek dostunuz bilgisayarınız.1.70 boyunda sarışın ortalama tip değilsiniz,ya da amlı.

    Soruları alayım dediğiniz hiç bir konuda bilgi sahibi değilsiniz.Başıma geldi başlığında attığınız hikayelerin hiç biri başınıza gelmedi.Bu dosya Yarrahaman Bashi'ye aittir diye açtığınız korku hikayeleri o adama ait değildir hatta uydurmadır.

    Peki neden durum böyle? (Bende yaptım)

    Çünkü sizi terkeden sevgilinin intikdıbını,yaşamak istediklerimizi yapmak istediklerimizi ya da hayat bizi giblemediği için sözlükte giblenmek istediğiniz için yapıyorsunuz.Beyler artık kendimize gelelim biz bir aileyiz.Birbirimize destek olacaz.

    Herkes içindekini atmak için buraya terkeden anne baba kötü aile ya da terkeden sevgiliye içindekini döksün tek isteğim bu.

    Hatta eski sevgilinizin size şerefsizlik yapan sizi üzen birinin numarasını atın onu rezil edelim beyler ben artık çok sıkıldım içimi dökmek istiyorum.

    Hayatta bi kerede biz mutlu olalım beyler bu başlıkta heh?
    ···
   tümünü göster