/i/Tespit

  1. 1.
    +103 -6
    Dün bir panpamız 19 yıldır ilk kez babasının başını okşamasının mutluluğunu paylaştı prim dediniz!

    Bir başlıkta adam kız kardeşimi kaybettim diye üzüntüsünü dile getirip duamızı istedi, biri çıkmış son saatlerdeki entrylerini alıntılayıp primci dedi. Sanırsın Sherlock Holmes pekekent!

    Yine bir başlıkta adam kanser olduğunu öğrendiğini ve dua etmemizi istediğini yazmış, ardı sıra primci entryleri girdiniz... !

    Daha niceleri var aslında, kör olursunuz falan diye yazmıyorum.

    Bu yazdıklarım o organize suç örgütü gibi türemiş primci diye entry girmezse hayatının kalanını trasvesti olarak geçireceğini falan düşünen tayfaya.

    Ulan reel ve sanal ortamda tüm ilişkiler menfaat üzerine değil mi zaten amk. Neden herşeyde illa bir hata yalan katakulle arama gereği duyuyorsunuz?

    Bu sözlüğe üye olurken yalan söylemeyeceğim, prim için acıklı hayat olayları paylaşmayacağım tarzı yeminler ediliyorda bizim mi haberimiz yok?

    Burada takılma amacımız mizah, geyik, zaman geçirmek, yeri geldiğinde birlik olmak, kah beraber gülüp kah beraber ağlamak değil mi?

    Sen değil misin bi umut belki giberim düşüncesiyle karı kıza prim kasan?
    Sen değil misin dara düşünce eş dosta acıklı yüz ifadesi ile yardım isterken prim kasan?
    Sen değil misin @2 olup şunu yağmuru için prim kasan?

    Ya bi olduğu gibi kabul edin artık şu amk olayları. Açılan başlıkta kusur aramaktan bi vazgeçin lan. Ne oluyor adamın başlığında yazdıklarının yalan olduğunu ispatlayınca, Nobel Barış ödülü sana mı veriliyor?
    Yoksa yılın fair play oyuncusu mu seçiyorlar?
    Yok yok aslında istediğiniz o ciksi karının ağzından yüksek sesle çıkan "ten points goes toooo" cümlesinin sonunda adınızın geçmesi değil mi amk?

    illa primci dediğin birinin aslında primci olmadığını ve o entrye ne kadar üzüldüğünü anlaman için senin de başına kötü bir şey gelmesi ve açtığın başlığa birinin primci mi yazması gerekiyor?

    Hem cidden prim için açılan başlığa çüğü verip entry girerek başlığı trende sokmakla sende o primcinin ekmeğine yağ bal sürmüş olmuyor musun amk andavalı!

    Bırakın herkes istediği başlığı açsın, entryi girsin. Hoşuna gitmeyeni görmeyiver, üslubunu beğenmediğin yanıtı giblemeyiver. Şöyle yaslan koltuğuna sülalem rahat modunda başlık oku, gül, yak, derman olacağın panpaya mesaj at ne bileyim işte sadece keyfine bak, çok mu zor bunu yapmak?

    NOT: Evet çok uzun oldu çünkü gına geldi bu muhabbetten patladım amk. Okuyan okur üslubuyla fikir belirtir konuşur tartışırız.
    Kör olanda gibimde olmaz, gitsin gibişli sokuşlu başlık bulsun kendine!

    Haydi kalın sağlıcakla...

    Edit: Not kısmında belirttiğim gibi üslübuyla entry girenlere yanıt verdim.
    @10 entrysini yanlış değerlendirdiğimi belirtti özür diledim.

    @33 sen eleştirini dile getirmekten acizken üslup, medenilik beklemek yanlış olur zaten.
    Bundan sonra birisini eleştirirken önce bi dönüp kendine bakamayı unutmazsın aldığın cevapla herhalde!

    YETKiLi MOD'a NOT: Ben tepkimi dile getirdim ve sanırım yeterince yazar da başlığımı gördü. Başlık benim için amacına ulaşmıştır.

    Sözlüğe üye olduğumdan beri zerre prim derdim olmadı, olamaz, olmayacak.
    Perşembe (bugün) öğlen 12 ye kadar başlığı silmenizi rica ediyorum.
    ···
   tümünü göster