/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +166 -532
    Bilemiyorum. "o sono ve onono yononlolordon kortordo" diyen embesil kendini çağdaş sanıpta gram kadar okumayan nesil yazmasın.

    Evet saygı duyulmalı ama neden atatürk büssü önünde istiklal marşı okutuluyor bu çocuklara.. Neden her yere bayrağı dikiliyor ediliyor( bayraktan kastım türk bayrağı değil onun resmi olan bayralar vs ). Bu ülke sadece Mustafa Kemal bey ile mi kurtuldu. Bu zamana kadar soyumuz obamız ocağımızı neden düşünmezler..

    Mustafa kemal bey de insan olduğuna göre sevende olabilir sevmeyende.. Sevene saygı gösterilmesini isterlerken sevmeyen kişiye neden hemen yoboz cohol vs vs şeyler söylenebiliyor anlamıyorum. Mesela recep bey de hatalar yapıyor onuda çok sevdiğimi söylemem

    Hata insana mahsustur her insan hata yapar ama ben Mustafa kemali sevmiyorum ve tapmıyorum ama sistem bize onun büssünün önünde istiklal marşı okutmak mecburiyetinde bırakıyor. Bu cidden kacıncı yüzyılın yobazlığı bence.. Hep din konusunda vs hoşgörü denilir bir çok atıfta bulunulur ama kimse bu konuda hoşgörülü olmayı beceremez.

    Görüşleriniz nedir arkadaşlar ?

    Lütfen hoşgörü ve saygı çerçevesinde dile getirelim düşüncelerimizi
    ···
   tümünü göster