1. 1.
    +9 -1
    Kapitalizm sisteme söven bir inci sözlükten, kapitalizme kurban giden bir inci sözlük .. Bunun nedeni paraya kurban olmasıdır.ilk dönemlerde inci sözlükte reklamlar alınmazdı.. Nedeni mi ? Çok basit, çünkü kitlesi buna izin vermez ve kurucuları da böyle düşünmezdi ama gün geçtikçe kurucuların ve moderatörlerin fikirleri değişti ve para kazanma arzusuna girdiler.

    Hal böyle olunca aptal saptal içerikler trend ve popülerde, üyelik genel anlamda açık hale dönüşen bir platform oldu, inci sözlük reklamlarla dolu bir alan olarak karşımıza çıktı. Amaç bu muydu? Tüm amacımız serkan inci ve ekibini zengin ve popüler yapmakmıydı? Yoksa aramızdan birinin bizim sesimiz olmasını istemekmiydi? Kaç nesil geçti bilmiyorum şuan belki 14 belki 15. nesiller alınıyor ve o güzel insanlar bir iki ve çüküncü nesiller burayı terketti belkide ... Terk etmediyse bile benim gibi bu durumu görüyor bazen isyan etmek istiyorlar ama çoğunluğun içinde azınlık olduğunu fark ettiği için ses çıkarmıyorlar.. Yıllarca fake hesaplarla başlıklar açıldı "nesilcilik bitiyor bitiyor bitiyor" diye ... Önceden beyin altımıza işlediler, şimdi uyguladılar. Şimdi ise para kazanabilecekler aptal köleler ordusunu sözlüğe doldurdular...

    Biz bu değiliz, inci sözlük bu değil, hiç bir zaman da bu olmadı !! Biz sesimizi duyuracak ve bu aptal sert sistemin bir parçasında komik olan ve eğlenceli olan tarafıydık. Şimdi ise sadece bir facebook post çalıntılarıyız ..

    Hepinize iyi sözlükler tabi gerçekten burada iyi diye bir şey kaldıysa..
    ···
   tümünü göster