/i/Tespit

  1. 1.
    +16 -2
    Bak simdi kumki.

    Erkek olarak dogup; buyuyunce hormonal problemler yasamak, kendini kadin gibi hissetmek bir hastaliktir. Bu sapkinlik degildir. Ayni sey kadin icinde gecerli.

    Ama Erkek olarak dogup, gotunu gibtirtmek hosuna gidiyorsa, ostrojen hormonu, testosterondan daha az olmasina lakin, hala gotunu gibtirme pesindeysen bu sapkinliktir.

    Birinde erkek olarak dogup, sonradan ostrojen hormonunun vucudu ele gecirmesi ile hissedilen kadinlik ile 2.olayda ki anlattigim sey farkli.

    Allah her ikisinide islah etsin. Allah sifa versin.

    birde gay olabilirsin. pasif olabilirsin. lezbiyen olabilirsin. ama iliskini sokaklarda bagira bagira degil kapali kapilar ardinda yasarsin. Sen televizyona cikip \"VELEV KI muallakYIM\" dersen; Turk toplum gelenek ve gorenekleri seni normal karsilamaz. Daha sonra Turkler gerici yok oyle yok boyle.
    ···
    1. 1.
      +1 -6
      Türk toplumu eskiden beri yobaz olmuştur. Kuranda yazmayan her şeye karşıdır yada işine gelmeyen herşeye diyeyim.Bu insanlar kendini kabul ettirmeye çalışıyor tamam doğru bir yol değil bu televizyonlara çıkıp bağırmak çağırmak ama sen bu insanları gördüğünde yolunu değiştiriyorsun ,arkadaşlığını bitiriyorsun.Bu sana küçüklükten beri dayatıldığı için doğru gelebilir ama o insanlar için çok zor durumlar bunlar. Onlarda bir şekilde kendilerini topluma kabul ettirmeye çalışıyor. Gaylerin senin zütünü gibmediği sürece sana ne zararı olabilirki
      ···
    2. 2.
      0
      Turk toplumu hicbir zaman yobaz olmamistir. Hicbir toplum yobaz degildir. Ortada sadece kultur farki vardir.

      Mesela Çinliler. Amk 2 milyar nufus var. Adamlar canli ne varsa yiyyor. Kedi kopek bocek solucan yilan. Biz Turkiye'den Çinlilere bakinca "Kopek nasil yiyyor midesiz picler" diyoruz. Ama belki kopek eti lezzetlidir. Bilmem. Daha once yemedim ve yememde. Cunku benim yetistirildigim ortam bana bunu ogretti. Et icin sadece kuzu keci koyun vs. Belki kopek guzeldir. Kedi eti nefistir.

      Çinliler Turkiye'ye bakinca kebapmi one amk midesizleri kopek varken ne kebabi diyebilirler.

      Bu konuda ne biz yobaziz, nede onlar. Sadece ortada bir kultur catismasi vardir.

      Ayni sey Avrupa icin gecerli.

      Hollandada Erkek Erkek evlenebilir. Ama Turk toplumunda, sadece Turkiye degil bu,( Azerbaycan'a git, ortaasya Turk Cumhuriyetlerine gitsende bu degismez. Erkek Erkek asla olamaz. Bu bir icgudu. Butun insanogluna ters gelir. Neyse. )

      Heryerde Erkek-Erkek evliliklerinde butun herkesmi yobaz?
      ···
   tümünü göster