/i/Öneriler

Öneriler alıp verin, yaşantınıza can verin.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +1 -1
    Arkadaşalr lgs sınavı o kadar boş bir sınavdır ki size öğretmenlik yapmış biri olarak kanıtlıyorum.

    - Liseye Geçiş Sınavı diye sizlerden para alırlar eski adı oldlar bilir OKS orta öğretim kurumlar sınavıydı. Bu kadar boş bir sınav ben daha görmedim neden mi?
    -Herkes hayal kurar fen lisesine gideceğim, oradan odtü kazanacağım geleceğim şekillenecek olayları tamamen yalan. Oks de sağlık lisesi hemşirelik kazanmama rağmen gitmedim.. Tabi o zamanlar ergen kafayla erkekten hemşiremi olur amüüü yüyüm modundayım ve onun yerine düz lise tercih ettim.
    -Genel olarak bu çocuktan bir tak olmaz bakış açısı vardı ama üst komşum fen lisesini kazanmıştı. Özet geç bin dediğinizi duyar gibiyim ..

    -Fen lisesine giden arkadaşım üniversite sınavını kazanamadı, ben öğretmenlik kazandım ailesi onu sanayiye verdi çok sağlam bir motor ustası oldu ben ise öğretmen oldum. Atandım fakat öğretmenlik yapmayı istemediğim için silahlı kuvvetler bünyesine girdim.

    Lgs sizin hayatınızı kesinlikle şekillendirmiyor. Lgs dediğiniz şey sadece ailenizin başkalarına hava atması için yapılan bir sınavdan başka bir ibaret değildir. Ailelerin tak yarışında benimde çocuğum şu lisesinde diyip övündüğü ama lisenin genelini düşünürsek başarının kişiye bağlı olduğunu unutmamanız dileği ile 27 yaşındaki dötüncü nesil old abinizden tavsiye size takılmayın geleceğiniz daha uzun..

    Ve unutmayın ki ... Üniversite mezunu bile olsanız şuan ki günümüzde işsiz kalma olasılığınız %85.. Başarıyı siz belirlersiniz ve bunu tek sınava bağlamayın önünüzde birden fazla SINAVLAR VAR !
    ···
   tümünü göster